Gietvloer – Gietvloeren
Blog / Gietvloer – Gietvloeren

Gietvloeren worden met de dag populairder. En dit is niet zonder reden. Een gietvloer komt namelijk met een groot aantal verschillende voordelen. Zo ook wanneer u kiest voor een gietvloer van IMV. Enkele voordelen van een gietvloer op een rij:

  • Volle kleuren: Een gietvloer heeft een mooie volle kleur die op lange termijn intact blijft. Zo blijft de gietvloer altijd in dezelfde staat. Naarmate de tijd vordert, kunt u nog altijd genieten van de mooie kleur die u nu kiest.
  • Naadloos: Een ander voordeel is het feit dat een gietvloer naadloos is. Een gladde vloer geniet voor veel mensen de voorkeur. Deels ook omdat het er visueel gezien gewoonweg een stuk netter uitziet.
  • Moderne look: Een strakke, volle look met mooie kleuren is bovendien ook zeer modern. Het straalt een bepaalde kwaliteit uit. Houdt u hiervan? Dan is een gietvloer voor uw woning of bedrijf wellicht een goede optie.
  • Verschillende afwerkingsmogelijkheden: De afwerking kan op verschillende manieren uitgevoerd worden. Zo heeft u zelf de keuze hoe het eindproduct er uiteindelijk gaat uitzien.
  • Extreem hygiënisch: Verder is een gietvloer een zeer hygiënische optie. Doordat er bijvoorbeeld geen naden in aanwezig zijn, is er ook minder kans dat er vuil in blijft hangen. U komt gemakkelijk bij alle plekjes om eventueel vuil snel te verwijderen.
  • Loopt aangenaam: Een laatste belangrijk voordeel is dat gietvloeren zeer aangenaam lopen. Door de gelijke delen en het gebrek aan verschillende hoogtes, ervaart men een optimaal loopcomfort.
  • Bij IMV vinden we het dan ook belangrijk dat iedereen optimaal geniet van zijn of haar gietvloer. Om onze klanten hiervan te verzekeren, stellen we alles in werking om dit bereiken. Onze troeven zijn typerend:
  • Flexibiliteit: We denken met u mee met het vinden van de optimale oplossing. Stel dus gerust uw vragen of ga met ons het gesprek aan.
  • Jarenlange ervaring: Door de jaren heen hebben we inmiddels heel veel realisaties van gietvloeren weten te bewerkstellingen. Hierdoor is er een ruime ervaring opgebouwd. We weten dus waar we mee bezig zijn en kunnen deze opgedane kennis consequent toepassen.
  • Scherpe prijzen: Relatief gezien hanteert IMV een zeer scherpe prijs voor de plaatsing van een gietvloer. U zult zien dat onze prijs-kwaliteitverhouding één van de beste in de sector is

Wilt u graag een gietvloer laten plaatsen of bent u benieuwd naar meer informatie over de verschillende mogelijkheden? Laat het ons dan weten en neem direct contact met ons op. We helpen u dan zo snel mogelijk verder om een gietvloer op de gewenste locatie te realiseren.